Skip to content

Touringcarbedrijf

Touringcarbedrijf

Ja, u kunt ons gerust een modern en dynamisch touringcarbedrijf noemen. Hoewel we u standaard een breed dienstenpakket aanbieden, gaan we ook graag uitdagingen aan. Heeft u dus een speciale wens of wensen? Aarzel dan niet en neem gewoon contact met ons op. Wij hebben u altijd een passende oplossing voor elk vervoersvraagstuk te bieden.

Goede contacten in de evenementenbranche

Ondertussen is sprake van een zeer breed touringcarbedrijf, en dat terwijl we in eerste instantie toch vooral bekendheid genoten als specialist in feestbussen. Dat maakt overigens dat we veel contacten overgehouden hebben in de evenementenbranche, goed om in het achterhoofd te houden. Op dat vlak kunnen wij u als touringcarbedrijf dus ook al meer dan prima van dienst zijn. 

Touringcarbedrijf

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We kunnen u tal van verschillende vervoersdiensten aanbeden

Tegenwoordig hebben we u alle mogelijke vervoersdiensten te bieden. Zo zijn we ook uw touringcarbedrijf als het gaat om dagtochten en schoolreizen bijvoorbeeld en zijn we al eveneens gespecialiseerd op het gebied van speciale themareizen. Kiest u voor een dergelijke themareis, dan kunt u eveneens een beroep doen op ons zeer gezellige animatieteam. U wordt dan onderweg ook vermaakt, en dat op een heel leuke wijze.

Ook het touringcarbedrijf voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Wat u als klant vraagt, kunnen wij voor u verzorgen. Zo goed als alles is mogelijk en we zijn ondertussen actief in heel de Benelux. Zoekt u een partner voor bedrijfs- of personeelsvervoer of voor stedentrips? Ook dan kunnen wij u altijd prima van dienst zijn. En wilt u een onvergetelijk vrijgezellenuitje? Schakel dan ons in en wij verzorgen u een feest dat u nooit meer zal vergeten. Ook voor regulier groepsvervoer kunt u altijd bij ons aankloppen overigens.

Touringcarbedrijf

Natuurlijk hechten we waarde aan een schoon milieu en een schone planeet

Natuurlijk zijn wij een touringcarbedrijf die u altijd een luxe touringcar aanbiedt. Onze bussen zijn van alle gemakken voorzien en u bent bij ons verzekerd van gecertificeerde chauffeurs die zich altijd op zeer veilige en soepele wijze in het verkeer bewegen. Uiteraard hechten we waarde aan een schoner milieu en een schonere planeet. Daarom proberen we altijd op een zo milieuvriendelijke wijze ons werk te doen. En zonder onbescheiden te doen, dit lukt ons ondertussen prima. En zo kunt u ons dus gerust een specialist op het gebied van alles wat met vervoer te maken heeft. Heeft u nog heel andere plannen ideeën? Neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen u namelijk altijd van dienst zijn en echt maatwerk bieden.