Skip to content

Touringcar

Touringcar

Gaat u op reis of een dagje weg? Dan wilt u natuurlijk altijd reizen in een luxe touringcar die van alle gemakken is voorzien. In dat kader is het verstandig om altijd zaken met ons te doen. Wij kunnen u de luxe en het gemak bieden waar u naar zoekt en zijn een zeer veelzijdig touringcarbedrijf.

Maak ons deelgenoot van speciale wensen en ideeën

Onze bekendheid danken we in eerste instantie aan onze begintijd, waarin we vooral feestbussen aanboden. Dat maakt echter wel dat we nog steeds goede contacten hebben in de evenementenwereld. Ondertussen echter, hebben we veel meer te bieden dan alleen feestbussen. We hebben een touringcar voor alle reisjes. Dus als u een partner zoekt voor dagtochten en stedentrips, dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Dat geldt al eveneens voor schoolreizen en themareizen. In dat kader kunt u ook rekenen op ons animatieteam, dat voor vermaak gedurende uw reis kan zorgen. Bij ons is niets onmogelijk. Heeft u speciale wensen en ideeën? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dan komen we er altijd uit.

Touringcar
Touringcar huren met chauffeur​

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook specialist in personeelsvervoer en schoolreizen

Ook voor regulier groepsvervoer doet u een beroep op ons en altijd hebben we een perfecte touringcar voor u beschikbaar. Alles wat de klant vraagt, kunnen wij waarmaken. Personeelsvervoer? Een vrijgezellenfeestje? Natuurlijk zijn we dan ook uw meest geschikte partner. Bij ons geldt nadrukkelijk de stelregel dat echt niets onmogelijk is en dat we een touringcar beschikbaar hebben voor elke gelegenheid.

Touringcar

Een touringcar van ons is echt van alle gemakken voorzien

Kiest u voor een touringcar van ons, dan krijgt u altijd een touringcar die is voorzien van alle gemakken en luxe. Onze chauffeurs zijn specialisten en gecertificeerd. Ze brengen u veilig en soepel van A naar B. U hoeft zich onderweg nooit zorgen te maken. Natuurlijk houden we bij ons werk nadrukkelijk rekening met het milieu en de planeet. We proberen steeds zo milieuvriendelijk te werken. Nog een reden dus om toch vooral zaken met ons te gaan doen. Ondanks het feit dat we altijd kwaliteit leveren, bieden wij onze diensten altijd tegen zeer vriendelijke prijzen aan. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen u echt op alle manieren van dienst zijn en u echt op uw wenken bedienen. Maak er gebruik van en laat u door onze specialisten op zeer veilige wijze van A naar B vervoeren.