Skip to content

Bus huren

Bus huren

Bus huren

Wilt u een bus huren voor een groepsreis, dagtocht met een grote groep of een andere reis waar u een touringcar voor nodig heeft? Bij Holland Travels kunt u terecht voor een bus voor iedere gelegenheid. Wij hebben veel ervaring met groepsvervoer en zien graag dat al uw wensen omtrent de reis of het uitje gerealiseerd worden. U kunt bij ons al uw wensen voor het vervoer van de reis aangeven. Wij zorgen er dan voor dat de busreis tot in de puntjes verzorgd wordt. Wanneer u ervoor kiest om een bus te huren bij Holland Travels, kunt u rekenen op een uitstekende organisatie van alle aspecten van de reis. 

Een bus huren bij Holland Travels kan voor iedere reis

Bij Holland Travels organiseren we veel busreizen voor mensen die behoefte hebben aan groepsvervoer. U kunt bij ons simpelweg een bus huren, maar u kunt ook de organisatie van het groepsvervoer volledig aan ons overlaten. Wij zorgen voor een moderne bus met een ervaren en gecertificeerde chauffeur. Het maakt hierbij niet uit waar de reis heen gaat of wat voor gezelschap er vervoerd moet worden. Wij zijn actief in de gehele Benelux en verzorgen reizen voor alle doelgroepen die een bus willen huren. Gaat het bijvoorbeeld om een schoolreisje, bedrijfsuitje of vervoer voor een gezellig dagje uit? Wij kunnen aan al uw vervoersvraagstukken voldoen.

Een overzicht van onze diensten

Touringcarbedrijven

Dagtochten

Stedentrips

Touringcarbedrijven

Schoolreizen

Groepsreizen

Bedrijfsuitjes

Touringcarbedrijf

Personeel vervoer

Personenvervoer

Evenementen vervoer

Thema vervoer

Waar wij voor staan

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Breed scala aan diensten

Modern en veillig

Verveel u niet onderweg door bij ons een bus te huren

Wilt u een bus huren voor een lange reis of wilt u een feest houden in een bus? Dan kunt u uitstekend terecht bij Holland Travels. We hebben namelijk veel ervaring met het organiseren van reizen met feestbussen. We weten precies wat er onderweg wel en niet mag en kunnen ook diverse thema’s tot uitdrukking laten komen. Zo lijkt het tijdens de reis alsof u al in de discotheek bent en kunt u al beginnen met feesten, nog voordat u op locatie bent gearriveerd.

Informeer naar de ontelbare mogelijkheden

Als echte specialist in busreizen, kunt u bij ons ook een bus huren waarin een animatieteam meereist. Zo verveelt geen enkele passagier zich. Een animatieteam is zeker voor een lange reis een populaire keuze. Daarnaast bieden we u nog ontelbare andere mogelijkheden als u besluit om een bus te huren. Bij Holland Travels zijn we altijd bereid om verder te denken en kunnen we op uw verzoek een maatwerkoplossing aanbieden. Wilt u dus een unieke ervaring tijdens een busreis, of heeft u persoonlijke wensen? Laat dit dan gerust aan ons weten en we zullen ons best doen om alles te realiseren.