Skip to content

Over ons

Over ons

Het valt eigenlijk niet mee om een over Holland Travels pagina te maken. De diensten die we aan kunnen bieden zijn namelijk zeer divers. Begonnen als een onderneming die vooral feestbussen aanbood, kunnen wij je tegenwoordig op zo goed als alle vlakken prima van dienst zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen je helpen. 

Een vertrouwd adres als het gaat om het aanbieden van touringcarvervoer

Noem ons maar een vertrouwd adres als het gaat om touringcarvervoer. We zijn een dynamische en flexibele onderneming die over een modern en zeer schoon wagenpark beschikt. Want behalve dat we jou het helemaal naar wens willen maken, denken we ook aan onze planeet bij de werkzaamheden die we uitvoeren. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop en kies je voor een van onze touringcar diensten, dan ben je altijd verzekerd van een moderne bus die van alle gemakken is voorzien. We bieden je een zeer breed scala aan diensten en kunnen het in dat kader iedereen naar de zin maken. Verder is onze uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding op zijn minst opvallend te noemen. 

Waar wij voor staan

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Breed scala aan diensten

Modern en veillig

Onze chauffeurs bewegen zich veilig en soepel door het drukke verkeer

Natuurlijk beschikken onze chauffeurs over alle nodige certificaten en bewegen zij zich steeds snel en soepel in het verkeer. Je kunt ons prima inschakelen voor dagtochten en stedentrips bijvoorbeeld. Ook draaien wij onze hand niet om als het gaat om het verzorgen van schoolreizen en groepsreizen. We staan bekend als perfecte partner als het gaat om het verzorgen van bedrijfsuitjes en personeelsvervoer. Ook als je een partner zoekt op het gebied van evenementenvervoer en thema vervoer doe je nooit tevergeefs een beroep op ons. Heb je zelf iets in je hoofd waarbij vervoer essentieel is, schroom dan niet en vraag gewoon naar de mogelijkheden. In vrijwel alle gevallen kunnen wij je namelijk van dienst zijn.

Bij ons vind je altijd een animatieteam aan boord zodat elke busreis een zeer prettige reis wordt

Behalve de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding zijn er meer zaken die ons nadrukkelijk onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders. Zo reist bij ons altijd een animatieteam mee om je ook onderweg te vermaken. En zo denken we het iedereen prima naar de zin te kunnen maken. Mogen wij je binnenkort ook begroeten als klant? Want het is eigenlijk niet meer dan logisch dat jij ook voor onze diensten kiest. Wat wij zijn simpelweg van alle markten thuis en maken van elke tocht een tocht om nooit te vergeten.